Saturday, 10 November 2012

Pointer Ohh Pointer :)

                                                                 Assalamualaikum :)



Haii Haiii hihihi , before i begin , i wanna say ALHAMDULILLAH ! sebab apa eh ?? sebab result sem 1 haritu da diumumkan , n aku dapat .. ehem2 malaslah nak bagitahu tapi 3.5 above lah :) Syukur sangat2 masih diberi peluang untuk menuntut ilmu di PALAM tuu . Bukan apa , aku ka pelajar asasi . Asasi nie sangat strick , kalau gagal even satu subjek , anda dengan keterpaksaan , akan dihantar ke Diploma . Oh myy sedihnyaa , nasib baik aku dilindung dari perkara tuu :) Apa2 pun , ingatlah ! walau apa pun keputusan yang kita dapat , itu semua dah tertulis . So , mesti ada hikmah dan kebaikannya yang ALLAH dah rancang untuk kita :) Sometimes , memang kita akan rasa down sebab bila banding dengan result orang lain yang lebih bagus . Tapi itu kan rezeki dia :) so apa2 pun bersyukur okayy :)

Thank to ALLAH for everything and , special thanks also to my beloved parent , my best housemate ever and also my sporting classmate ! without one of them , i am nothing ! Thanks once again :)












6 comments:

  1. Tahniah akak :) ! alia nak jadi macam akak juga ! Pandai :)

    ReplyDelete
  2. tahniah ...!!!! result yg bagus..cayok2..!!! fighting..!!!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Hello your blog is very interesting, congratulations. Kisses from Spain.

    http://redecoratelg.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  5. tagged awak kat sini =)

    http://www.dieratekikushika.my/2013/01/23rd-birthday-ga-by-si-bulat.html

    ReplyDelete