Friday, 2 November 2012

Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!





                                                                  Assalamualaikum :)


hai haii hihi . harini memang takde kerja selain shopping tadi . dah penat ,  balik rumah , then online huhu . inilah life cuti sem --" hihi . sambil2 online tu tiba2 nampak satu segmen kat google niee ..





target : 300

so i'm interested to join ! hihi so siapa yang berminat boleh join juga . any question just leave it @ chatbox tepi nie :) Gud luck !









14 comments:

  1. gud luck !!
    terjah sini :)

    nak gambar anda di vectorkan menjadi kartun ?
    jom join 1st giveaway blog CK :)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2012/10/belog-cik-kumbang-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

    ReplyDelete
  3. hai singgah

    http://anafunnies.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  4. haii adik tq dtg jengah blog akak yer =)

    ReplyDelete
  5. salam...dr segmen yg sama...
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  6. dtg melawat rakan blogger. salam perkenalan. kalau belum dtg blog kita, jomlaa.. kalau sudah terima kasih... =)

    ReplyDelete
  7. follow sini :) http://zafarah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  8. dr segmen yg sama

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  9. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  10. dah follow sini lama dah
    hit me back

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  11. #166 singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak_1.html

    ReplyDelete
  12. Aida dari segmen yang sama.. dah follow kamu dear #170.. salam kenal dan good luck kawan :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete