Sunday, 9 June 2013

UPU Fasa 2 sudah selesai ! :D

                                                               Assalamualaikum ;)

Alahai lamanya tak jenguk blog sendiri. Rasa macam buka blog orang lain pulak nie, Haha. Urm btw biasalah start sem 2 haritu dah tak de mase nak update blog lagi. Study jee. Now, dah habis pun asasi. hurmm rindu sangat zaman dulu-dulu. Kalau la boleh turn back time, rasa taknak keluar dari Palam tu tapi apakan daya, setiap pertemuan pasti ada perpisahan . PASTI ! okay okayy enough with foundation year. Seperti yang semua maklum, semalam hari terakhir update UPU fasa 2. Ya ALLAH gabra tu tuhan jelah yang tahu. Sebab nilah penentu masa depan aku samada dapat ke tak kahwin #eh :3 samada dapat tak ringankan beban mak ayah atau Beratkan lagi beban mak ayah? naahh sebab tu penting. Isi UPU waktu demam memang menguji kesabaran aku tapi Alhamdulillah aku dapat uga hantar. Special thanks to Atikah and Amalina ! mesti pelik kenapa tiba2 terima kasih pulak! hahaha secretttt lahh :3 hihi.

                                                 
                       
Sekarang usaha sudah, hanya tinggal Doa' dan Tawakal. Perkara paling penting sebab masa nie kita kena betul2 berserah kepada ALLAH supaya apa sahaja keputusan yang keluar awal bulan Julai nanti mampu kita terima dengan hati yang terbuka InsyaALLAH. So kepada semua pelajar matrik, stpm, diploma, and of course dear palamians sekalian, Semoga berjaya mencapai cita2 korangg ! ALLAH knows the best for us ! Gambateee ! :D

ps: please jangan komen pasal result. please please pleasee kamu jangan tanya #eh haha





1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete